Tuesday, July 31, 2018

Pakkopalautusten vastustaminen on omaan pesään kusemista. Vihreä = kommari = kokkari = kepulivirhe on tehty jo kun on ilman passia ja viisumia päästetty maahan, ko vastuulliset erotettava viroistaan


Pakkopalautusten vastustaminen on omaan pesään kusemista. Vihreä = kommari = kokkari = kepulivirhe on tehty jo kun on ilman passia ja viisumia päästetty maahan, ko vastuulliset erotettava viroistaan!


Aamulehden komuhuorat jo ulisivat kiimaansa asiasta nimitellen ko vihreän rikollisen toimintaa arvostelleita. Laittakaa vittuilua asiasta ko kommari martti mörttiselle. Ota saatana vuohi tai muuta Somaliaan. Spasiba.


Islamistit syököön paskaansa ja nussikoot vuohiaan pommivyöt kupeillaan tahdittamassa bubsikaade pum pum jospa jysähtää kupeissa monella tapaa ;) lopullisesti ;).


Aito suomalainen ei mikään taikamattolentäjä Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa
http://pirkanmaan-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.fi   katso blogeista lisää ja kommentoi, kiitos.

-------------------------------
Twitterissä latasin aiheeseen liittyen oheiseen tapaan twiittejä:

------------
Vastauksena käyttäjille  ja 

Alle 35 vuotiailta suvakkihoroiksi osoittautuneila ja yli 65 v seniileiltä suvakkihoroilta poistettava äänestysoikeus niin Suomen sisäinen yhteiskuntarauha alkaisi paranemaan kovaa vauhtia. Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Valkoinen Suomi suomalaisille!
------------

Pakko todeta että näille hurskasteluille puolesta ja vastaan alkaa nauramaan jo hampaattomat akat ja ukotkin. Kautta aikain lakeja on rikottu jopa viranomaistoimin, mutta niistä ollaan hiljaa kuten kieltolainkin aikaan. Vihreiden komujen oikeus rikkoa on vain jtkn muodikkaampaa?
---------

Illan ja heinäkuun lopuksi markkinointivinkki kaikille eduskuntavaaliehdokkaille:


Edullisen vaalikampanjan salaisuus ;) Herran siunausta kansalle, niin kommarivitut kiihottuvat orgasmiin ja vuotavat mahlaa itsensä tiineeksi? Seppo Lehto eduskuntaan Pirkanmaalta Vihreät komut tiineiksi ja synnytyskoneiksi ;)
----------------------------------------------------------------

Eduskuntavaaleissa Tampere Pirkanmaa Seppo Lehto vetoaa kaikkia isänmaallisia keskittämään äänet varmasti aidolle valkoiselle joka ei leiki fariseusta Tavoite 14000 ääntä vaatimuksia eduskuntaan No islam immigration at all = Justice to nation!

----------------------------------------------------
https://kannanottoja-aamulehden-probagandaan.blogspot.com
----------------

No comments: