Friday, September 19, 2008

On totuuden aika: Miksi maahanmuuton kiroukset halutaan sälyttää suomalaisten maksettaviksi ja kannettaviksi kärä Astrid Thors Varför tar du dom?

On totuuden aika maahanmuutosta, maahanmuuttajista ja niistä xenofiileista jotka tulevat kukkaroillemme ja haluavat altistaa ympäristömme perusoikeuksien heikennyksille

Miksi maahanmuuton kiroukset halutaan sälyttää suomalaisten maksettaviksi ja kannettaviksi kärä Astrid Thors Varför tar du dom dessa flyktingar som kan inte vara inget god för vårt land?
---------

Kysymys maahanmuuttoministeri Astrid Thorsille: Miksi et ota ko. pakolaiskiintiötä omaan kuntaasi jos kerran kyseessä on rikkaus?

Kysymys maahanmuuttoministeri Astrid Thorsille ja ministeriölleen meidän maksajien näkökulmasta:

Astrid Thors - Miksi et ota ko. pakolaiskiintiötä kerralla omaan kuntaasi jos kerran kyseessä on rikkaus sille joka heitä saa ja vieläpä meidän yhteisillä verovaroillamme?

Ymmärtääkseni tuollainen vieraiden kulttuurien ns. rikkaus parantaa huikeasti oman kuntasikin yrittämisen edellytyksiä ja lisää paineita veroäyrin laskuun, mikäli kaikki esitetyt väitteet pitävät paikkansa?

Ymmärtääkseni vastaavilla tukirahoilla voisi pakolaisten elämää helpottaa huomattavasti enempi heidän lähtöalueillaan.

Kriisialueiden pakolaisten vastaanotto ei ymmärtääkseni auta niitä jotka jäljelle jäävät.

Eikö kyseessä ole enempi julkisuuskuvan kiillotus yhteisillä varoillamme ja katolisen kirkon aiempaan anekauppaan verrannollinen toiminta?

Sosiaali- ja perhepalvelut, mm. huostaanottojen määrä on aiempien tilastojen valossa kertonut muusta kuin virallisen probangandan mukaisesta onnistumisesta maahanmuutossa.
Seppo Lehto Tampere

PS: Rohkeeko maahanmuuttoministeri Astrid Thors vastaamaan ihan henkilökohtaisesti tai ministeriönsä edustaja esitettyyn kysymykseen? - Kiitos etukäteen.
Lähde: http://www.yle.fi/uutiset/koti…01978.html
Thors huolissaan pakolaisten kuntapaikoista

Julkaistu 18.09.2008, klo 21.38

Maanhanmuuttoministeri Astrid Thors toivoo kunnilta lisää sijoituspaikkoja pakolaisille. 240 myönteisen päätöksen saanutta aikuista turvapaikanhakijaa ja 75 pakolaiskiintiössä vastaanotettua pakolaista odottaa turhaan kuntaan sijoittamista.

Sisämiministeriön selvityksen mukaan TE-keskukset ovat pystyneet tekemään sopimuksia kuntien kanssa vaihtelevasti. Tilanne kartoitetaan vielä uudelleen. Thorsin mielestä liian usein käy, että kun yksi kunta ei ota pakolaisia, eivät naapurikunnatkaan sitä tee.

Maahanmuuttonimisteri esittää yhdeksi syyksi kuntien innottomuuteen sen, että korvaukset kunnille ovat nyt samalla tasolla kuin 1990-luvun alussa, jolloin korvausjärjestelmä sai nykyisen muodon. Korvausten vähäisyys ei Thorsin mielestä selitä kuitenkaan kaikkea.

- Koko yhteiskunnan etu on, että pakolaiset ja turvapaikan saaneet pääsevät mahdollismman pian normaalin elämisen makuun, korosti Thors.

Kansanedustaja Heidi Hautala (vihr.) toivoi eduskunnan budjettikeskustelussa, että kunnissa päätöksentekjöinä olevat kansanedustajat voisivat olla aktiivisia asiassa.

Eduskunta on hyväksynyt Suomen pakolaiskiintiöksi 750 henkilöä ja myös yksimielisesti esittänyt, että kiintiön tulisi olla 1 000 henkilöä. Tilanne on Thorsin mukaan kuitenkin nyt käymässä kuntapaikkojen vähyyden vuoksi kestämättömäksi.

Maahanmuuttajien kotouttamisen ja työllistymisen edistämiseksi on tarkoitus toteuttaa pilottiohjelma kahtena seuraavana vuonna.

YLE Uutiset

PS: Aiheeseen sopivasti annoin kommenttini rovaniemeläiselle Antti Liikaselle (sdp):

19.9.2008 11.51
Kansanvaihto tuntuu olevan hallituksen hallitusohjelmaan kirjattuna pienin ja isoin kirjaiminMaahanmuuttopolitiikasta ei ole järjestetty kansanäänestystä Sveitsin 2006 tapaan.

Paras alkaa opetella bantua ja swahilia?

Seppo Lehto Tampere


---------

Lehto Seppo aluepalauttaja, historioitsija kommentoi:
19.9.2008 13.06 (alkuperäinen kirjoituksen jättö)

Turusta kuuluu kummia kun punalipun alla yritetään tarjota uusia porkkanoita:

Ohessa lyhyt palautteeni turkulaisille kommareille ja keppihevosten etsijöille ;)

Lehto Seppo aluepalauttaja, historioitsija kommentoi:
19.9.2008 13.03

Moro Aaro Kare - Turku - Täällä Tampere kuuntelen ;)

Tarkennuksia sekä palautetta mm. oheisille väitteillesi:

”Rasismi, vieraiden kulttuurien pelko ja umpimielinen nationalismi on tehokkaasti verhottu käsitteellä ”monikulttuurikriittisyys”. Huolestuttavaa on se, että nämä ”pehmonatsit” ainakin vielä toistaiseksi dominoivat koko ehdokkaiden keskuudessa käytävää maahanmuuttopoliittista keskustelua”

Syytä olisi määritellä ensin yhteisesti mitä on rasismi, xenofobia, nationalismi, sillä sinä tunnut iskeän vanhan sananlaskun mukaan kus..t ja pas..t sekaisin, sekä vielä vanhan stalinistisen liturgian lieudennettuna ”pehmonatsit”. Epäilen että jopa tarkoitushakuisesti.

Maahanmuuttokriittisissä puheenvuoroissa ei ole kyse xenofobiasta, eikä mistään muustakaan ismistä tai poliittisesta agitaatiosta agitaation itsensä vuoksi kuten tuntuu monasti olevan kun punalippu liehuu.

Itselläni on yksi poika ja 3 tytärtä joille haluan turvata parhaan mahdollisen kasvualustan ja turvata tulevaisuutensa vapaussodan 1918, sekä talvi- ja jatkosodan turvaamien perusoikeuksien näkökulmasta.

Islamin ja mainitsemasi pedofilian kytkökset ovat kiistattomat kun katsomme islamilaisen maailman miljoonia lapsimorsiamia, joihin myös arvon profeetta esikuvallaan ja opetuksillaan yllyttää.

Islamin arvot ovat monasti voimakkaasti ristiriidassa lakiemme ja YK:n ihmisoikeusjulistuksen kanssa. Siksi asia edessä ei voi vaieta, kun lakejamme ja oikeuskäytäntöä aletaan muuttamaan perusoikeuksiamme ja yhdenvertaisuuttamme murentaen mm. yrittämällä nyt saada laki poikalasten ympärileikkausten sallimiseksi mm. muslimien määrän kasvettua maassamme. Se on pirulle pikkusormen antamista. Seuraavaksi tyttölasten ympärileikkausten sallimien, sharia-laki, kivityskuolemat, hirttäjäiset, päänkatkaisut … tätä rataahan islamin maailmassa oikeuskäytäntö etenee.

Erikoista on että ne jotka ensimmäisinä ko. oikeuksia ovat menettämässä ovat nyt kaikkein sokeimpia ko. asialle aivan kuin Leninin naureskelemat ”hyväuskoiset hölmöt”, jotka uskoivat kommunismiin niin neuvosto-Venäjällä, kuin täällä ns. länsimaissa.

Hölmöjä on hänen terrorihallintonsa kansanmurhien jäljiltä edelleen hyväuskoisina vakuuttamassa kuten Stalininkin jäljiltä: Ei se ollut Lenin, ei se ollut Stalin, vaan Berija jne. - Erikoinen on tuo vietti kuten karhulla joka karhunpyytäjä Kitusen seipääseen kuoli.

Seppo Lehto ihmisoikeuksien ja kestävän kehityksen asialla

http://kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com

Tampere oma lista - Toimi oikein tulevaisuutesi puolesta - Tampereella toivosi on Seppo Lehto

Toimikaamme miten oikein on sign Free Seppo Lehto petition

- Allekirjoita Seppo Lehto vapaaksi adressi

http://www.adressit.com/freeseppolehto

Islamistien pedofiiliprofeetasta on sallittua ja pitää sallia jatkossakin pilailu - Älkäämme kumarrelko väärien profeettojen edessä;)


No comments: